lørdag den 27. juni 2009

Husk før afrejse

Visum: der kan printes formular ud på den Ghanesiske ambassades hjemmeside: www.Ghanaembassy.dk koster ca. 450kr (det er for 3 måneder). I Ghana skal der søges om nyt efter de 3 måneder. Her kan der søges for 2 måneder.. (Anthony vil hjælpe med dette)

Flybillet: t/r ca. 6200kr

Rejseforsikring: de fleste af os har haft Goudas, hvilket vi alle har været tilfredse med (vi har haft en pige på sygehuset af flere omgange, og Gouda har været meget behjælpelige). Ca. 2500kr (for 5 måneder)
- Sydbank har billig rejseforsikring i deres VISA electron (NB: gælder kun i 2 måneder, Gouda kan købes for resten af tiden)

Vaccinationer: (Jeg har fået følgende) -spørg din læge
Stivkrampe
Hepatitis A+B
Gul feber
Meningitis A-C
Tyfus
Tuberkulose
(for disse blev det ca. 3000kr)
+ malaria piller
(rejsemedicinsk klinik, Århus giver studierabat)

Legater: det er svært for pædagogstuderende at søge legater, da man helst skal være født i Lemvig, have en bedstemor der hedder margrethe og have gået på husholdningsskole i Brovst... MEN vi har alligevel fundet én som der bør søges Ole Kirks Fond (forårsholdet 2009 har stort set alle søgt denne og fået 2500kr). Derudover vil jeg råde til IKKE at bruge meget tid på legatsøgning... eller at betale folk for at finde legater der passer!!
- er der andre der har andre positive legat-oplevelser, så del dem gerne..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar